Reader matter:

We have programs with an old pal of greater than two decades. During those times, he had conveyed on several celebration he had a crush on me personally. Ever since then, we now have both already been hitched and separated but have remained in touch through all of our group of buddies.

I know We have intimate feelings for him, but exactly how do i am aware exactly what their feelings/intentions are? Can guys be “only friends” with females?

-Elaine (Michigan)

Dr. Wendy Walsh’s Answer:

Dear Elaine,

NO. Also guys who swear these include “only pals” with ladies will need no less than gender if it is available.

Only spend some time with him. Decide if you will still like him.

Taking a look at the past with rose-colored specs is not the just like watching him with obvious sight today. Each one people possess altered. No need to hurry into something.

No guidance or therapy advice: your website doesn’t offer psychotherapy advice. The website is intended only for usage by people in search of basic info of great interest with respect to dilemmas people may deal with as people plus relationships and relevant subject areas. Content is not intended to replace or act as substitute for professional consultation or service. Contained findings and viewpoints really should not be misunderstood as certain counseling guidance.